Important! En vistes al món de manguis en què vivim... Copyright: La reproducció o ús de qualsevol fotografia del bloc queda totalment prohibida sense l'autorització de l'autor/administrador del bloc. Si contacteu amb mi dubto que tingui cap problema en passar-vos les fotos, però!

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Inauguració del Blog (Amfibis i Rèptils ja!!!)

Tot esperant que s'acabi aquest estiu interminable.... aprofito per crear i inaugurar aquest blog, que intentarà ser una mena d' "Anuari herpetològic (i altres elements naturalistes) de la Vall d'Aro i zones properes", si el temps i la sort m'ho permeten!

I res millor per inaugurar pensant en l'etern estiu que recordant que també va començar molt tard. Dues fotos del 30 de Juliol de 2011, a Cassà de la Selva. Humitat, fresca, pluja.... que el temps és boig? Els amfibis mediterranis s'hi adapten! Reinetes i gripaus d'esperons cantant fins a l''Agost, les granotes pintades i els gripaus corredors tampoc hi faltaven. Potser els únics una mica fidels a la seva fenologia han estat els tritons verds, els palmats i les salamandres (a mitges), i els gripauets (Pelodytes punctatus) en part.... Una primavera genial, llarga com mai.... ara, mai s'acaba l'estiu. Vaja, de moment tenim un 2011 d'imprevisibilitat pura, mediterrani com mai....


Espero que d'aquí poc s'obri l'anuari real d'aquest blog amb alguna cosa interessant a les Gavarres o l'Ardenya! Salut!

1 comentari:

  1. Hey , Eudald, la teva mare esta donant a coneixer la teva feina,no et pots queixar !!!!.Molt guapo el blog i currat.Felicitats segueix així.

    ResponElimina